Aclariment rebut escombraries.

Davant la preocupació d’ alguns veïns pel tema de l’ augment del rebut de les escombraries, volem aclarir que no s’ ha produit cap increment des del 2013, i que la taxa es manté estable en els 160 eur/ any per a les urbanitzacions. Ara bé, aquest import no és igual per a tots.

Rebut escombreries

 

ordenances fiscals escombrariesEntendriem que els veïns que viuen a les cases unifamiliars o torres del poble paguessin el mateix que els que vivim a les urbanitzacions de la perifèria. Si el que encareix el cost és el fet de recollir una bossa d’ escombraries a cada casa, això és igual si vius a les cases de davant el centre de salut, Can sauleda o les escoles com si vius a Alfou, Pungoles, Can Miret o Can Vila.

Us recordem que aquest imports poden reduir-se si anem a la deixalleria arribant a uns descomptes defins el 25%. També us volem fer saber que estem trevallant per tal que els descomptes per l’ ús de la deixalleria siguin automàtics, sense que calgui fer cap instància ni gestió prèvia presencial.

Comparteix

4 Responses

 1. Valdría destacar que a can Miret no es recull el vidre i al poble si
  Aixo es un agravi comparatiu dels ciudadans de Sant Antoni
  Tenim la bruticia a les cases fem la feina de separació i paguem el mateix
  Quina negociació es aquesta

  • Be, Antonia, de fet no paguem el mateix, a les urbanitzacions de Can Miret, PUngoles i Alfou paguem 25 eur més que al poble. El vidre no és recull tampoc al poble, però com es normal, els iglús verds a les urbanitzacions queden molt més lluny de les cases i això dificulta molt el fet de reciclar-los. Creiem que la recollida del vidre a les urbanitzacions hauria de ser una prioritat.
   Gràcies per escriure al nostre espai de noticies.

 2. Hola bon dia: Només volia aclarir, pel vostre coneixement, que les cases unifamiliars ubicades al carrer de Santa Anna, al nucli (el carrer del CAP), paguem 160 euros del rebut d’escombraries. He tret l’Ordenança Fiscal penjada a la web de l’Ajuntament, i a l’article 6.2, segon punt, no hi ha l’aclariment que consta en el vostre post, remarcat en vermell: “Can Sauleda, zona cases unifamiliars CAP i Escoles” . M’agradaria saber d’on heu copiat aquesta informació, perquè si és així, caldrà que reclami les quantitats cobrades de més des del 2013.
  Moltes gràcies!

  • En lloc especifica que siguin les vivendes unifamiliars de Can Sauleda o zona del Cap de salut. Això era un aclariment nostre afegit. L’ art 7 parla de vivendes unifamiliars ( cases aparellades o torretes, connectades amb la trama urbana, és a dir que estan integrades urbanísticament parlant al núcli urbà. Crec que l’ article és força clar, fixa’t que quan parla de diseminats o vivendes unifamiliar no unides a la trama urbana parlen específicament de Pungoles, Can Miret i Alfou, i no pas de Can Sauleda. Potser hauries de reclamar a l’ ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment