Finalment la St contra el circuit de Karts de Llinars es ja ferma.

NO HI HAURÀ CIRCUIT INTERNACIONAL DE KARTINGS A LLINARS, ( extret de la nota de premsa de la Plataforma Stop Kàrting )

 
Després de 8 anys de lluita,  NO HI HAURÀ CIRCUIT DE KARTINGS A LLINARS.
La Plataforma Stop Karting es va crear el 3 de juliol del 2009, just un mes més després que l’Ajuntament de Llinars donés   l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana per a la implantació del Karting. En tot aquest temps  la Plataforma  ha desenvolupat una denuncia pública sobre el que implicava aquesta infraestructura, de agressió al territori  en un connector biològic entre el Montseny I el Montnegre, i a la qualitat de vida de les persones, a mes de la utilització de fons públics per a un negoci privat. Aquesta denuncia es va fer cridant a la  mobilització ciutadana i fent servir la via judicial, presentant  recursos  contra la modificació puntual del PGOU i contra el Pla especial  per encabir el circuit que impulsava l’ajuntament de Llinars.

Al Juliol de 2016 la Plataforma Stop Karting, “La Coordinadora” de Llinars i l’associació Amics del MAll, varen guanyar el Contenciós Administratiu contra la modificació puntual del PGOU en sentència definitiva. Quedava pendent la resolució del contenciós sobre el Pla Especial, el qual La Plataforma entenia que ja no tenia sentit al dependre aquest de la modificació puntual del PGOU, que havia estat rebutjada pel jutge.

També la comissió d’Urbanisme de la Generalitat a l’octubre del 2016 va resoldre que era nul·la la modificació del Pla General que va elaborar l’Ajuntament de Llinars, del que sortia el pla especial per encabir el circuit Internacional de Karting.contenciós que tenien plantejat sobre el Circuit, i també ens donà la raó. Aquesta sentència, estava subjecta a la presentació d’un possible Recurs de Cassació per part de l’Ajuntament de Llinars durant un mes, fet que no es va produir. Al desembre de 2016 va sortir la sentencia provisional sobre el Pla Especial, el darrer

 

Al desembre de 2016 va sortir la sentencia provisional sobre el Pla Especial, el darrer contenciós que tenien plantejat sobre el Circuit, i també els donà la raó. Aquesta sentència, estava subjecta a la presentació d’un possible Recurs de Cassació per part de l’Ajuntament de Llinars durant un mes, fet que no es va produir.

Per a  la Plataforma aquesta victòria no hagués estat possible sense la ferma oposició veïnal que va generar la construcció del circuit a Llinars i, en concret al barri molt afectat de Sant Josep, a Cardedeu i a Sant Antoni, i  demostra una vegada més que quan la ciutadania no es resigna i lluita es poden aconseguir els objectius proposats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment