Els joves es revolten a SAV.

Programa FM SAV 2016En el programa de les FM del nostre poble, la regidora de cultura escrivia que la festa de la nit de diumenge havia estat modificada per greus problemes de seguretat que van protagonitzar-se l’ any passat. D’ altra banda, els joves del poble, que s’ han organitzat per mantenir la festa de diumenge nit, han manifestat que mai hi ha hagut aldarulls greus, i que en tot cas, aquest poden produir-se qualsevol de les 5 nits de la FM, i que més aviat, el diumenge, és un dels dies més tranquils, perquè la festa és més exclusiva dels veïns del poble que no pas dels forasters. Segons l’ Anna Cella ( regidora de cultura ), la decisió va partit del Patronat de Cultura i Esbarjo i va rebre el recolzament de tot l’ equip de govern, però no sembla que tots els partits que governen defensin amb el mateix èmfasi a la regidora.

Des de PUSA no valorem si la decisió és o no encertada, ja que no hem pogut veure els informes policials que posen en qüestió la seguretat de la festa el diumenge 21 d’ agost, però ens agradaria saber de qui a partit la iniciativa, de l’ alcaldessa que és a l’ hora regidora de la policia, del Patronat o de la regidoria de cultura. Un cop sapiguem qui ha pres la decisió podrem començar a saber a qui cal demanar responsabilitats.

Mentre els joves de vilamajor han iniciat una recollida de signatures per tal que la festa del diumenge a la nit sigui respectada.

D’ altra banda, des de PUSA, volem donar el nostre recolzament a l’ Anna Cella pels comentaris ofensius que ha rebut aquest dies a causa d’ aquesta decisió tan polèmica.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment