Consulta antenes telefonia mòbil.

Antennes telefonia

El 18 de novembre, el regidor de participació ciutadana ens enviava l’ esborrany del procés de participació ciutadana per a la instal·lació de dues antenes de telefonia mòbil per millorar la cobertura al municipi. La consulta hauria d’ iniciar-se el dia 22 d’ aquest mes. PUSA, malgrat haver demanat l’ estudi de possibles ubicacions sense afectacions pels veïns afectats, no ha rebut cap informe, proposta, ni se’ns ha convocat a cap reunió prèvia per tractar el tema. Únicament, 3 dies abans de publicar-ho al web municipal, varem rebre un correu on se’ns informava del projecte. Per tant, quan ahir a la reunió se’ns van dir les condicions de la consulta sols varem poder manifestar la nostra contrarietat.
Us posem el text de la proposta presentada pel PUSA al Ple de juliol de 2017 i el que realment vàrem demanar. La moció finalment va ser retirada amb l’ únic objecte d’ estudiar possibles solucions i alternatives, i amb el compromís que els veïns afectats les acceptessin.

 

Els acords que es van adoptar arran de la retirada de la moció, eren la de fer una consulta entre els veïns directament afectats, mai una consulta a tots els veïns del municipi. De fet és com si preguntéssim als veïns de les Pungoles En votació) si estan d’ acord en fer un carrer de vianants al nucli urbà del poble. Entenem que això no és el que es va acordar.

Tampoc entenem que es convoqui una consulta sense cap base o reglament que la reguli. Qui podrà votar? Propietaris, veïns empadronats, residents?, quins resultats seran vinculants? Caldrà un tant per cent de vots favorables? Hi haurà una participació mínima?. No s’ ha donat temps per consultar ni el projecte d’ antenes.Res de res.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment