Carta oberta.

En relació a la notícia penjada al nostre web referent al Recurs Contenciós Administratiu interposat per l’Ajuntament de Cardedeu contra l’establiment del Circuit de Karts de Llinars, volem manifestar que malgrat som conscients que fer públic el nostre rebuig al projecte de circuit pot restar-nos vots de cara a les properes eleccions municipals, entenem que el PUSA és un partit coherent amb allò que defensa i que per tant hem de posicionar-nos de manera clara en aquest tema. Per a nosaltres el que hagués estat més fàcil fora passar de puntetes sobre aquesta qüestió, intentant acontentar a tothom tal com ha fet l’Ajuntament de Sant Antoni, el qual inicialment va posicionar-se contra el circuit però que després no ha materialitzat aquesta postura i sí que ha silenciat la qüestió. Tots els partits a l’Ajuntament es van oposar a l’esmentat circuit, llevat d’AIV, però la diferència entre ells i nosaltres és que dins el PUSA assumim les conseqüències dels nostres posicionaments i no intentem fer jocs de malabars amb intencions únicament polítiques.
Ben a prop del nostre municipi tenim infraestructures com el tren d’Alta Velocitat, la línia de rodalies i mercaderies de Renfe, l’autopista AP-7, la carretera C-251 i C-35, l’Eix transversal i ben aviat el Quart Cinturó.
Sant Antoni està encerclat per obres que estan concentrades en molt poc espai i que son bàsiques per als serveis públics de la comarca i que acceptem com a indispensables. Però no entenem que un Circuit de Karts, de més de 130.000 m2 situat en un espai protegit, tingui un pretès caràcter de servei públic i per tant, pensant en els interessos dels veïns d’Alfou, no el podem en absolut defensar sota el fictici pretext d’una millora econòmica per la zona.
Estar d’acord amb tots els punts d’un programa polític és pràcticament impossible i el nostre posicionament en vers el Circuit tan sols és una petita part del nostre programa electoral, el qual també inclou propostes concretes per a la millora de les urbanitzacions amb l’objectiu que siguin finalment recepcionades.
PUSA no canviarà coherència per vots ni en aquesta qüestió ni en cap altre on estiguin en joc els interessos de les urbanitzacions del municipi i dels seus veïns.”

Ferran Calvera
President del PUSA.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment