Recurs Contenciós Adm. Karting Llinars.

En el passat Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Antoni del dia 20 de Setembre de 2010 els regidors van decidir sumar-se al futur recurs Contenciós Administratiu que l’Ajuntament de Cardedeu tenia pensat interposar contra l’establiment del Circuit Internacional de Karts de Llinars. El fet és que el passat dimarts 21 de Desembre, l’Ajuntament de Cardedeu va finalment presentar el recurs esmentat davant els tribunals competents, sense que l’ Ajuntament de Sant Antoni hagi mostrat voluntat alguna d’adherir-s’hi.
Entenem que la postura inicial de l’Ajuntament de Sant Antoni tractava d’acontentar els veïns d’Alfou (el barri més afectat de Sant Antoni), però que una vegada passat el enrenou inicial, el nostre Ajuntament ha perdut, sobtadament, l’interès per defensar els drets dels veïns d’Alfou.
Creiem que s’ha de ser honest i conseqüent amb les resolucions preses, i no és de rebut anunciar a toc de trompeta i fanfàrria la presentació del recurs i desprès no fer-ho, ni tampoc informar la Plataforma Stop Kàrting tal com es va acordar en el Ple.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

1 Response

  1. Jo crec que cada urbanització i grup de veïns pot tenir diferents idees respecte punts concrets d’ambit municipal o d’altres municipis, però cal que ens escoltin, que estiguem dins de l’ajuntament i fem arribar la nostra veu, i tinguem una font fiable i continua d’informació per les urbanitzacions. Amb aquesta intenció PUSA pot ser un bon instrument si el fem servir correctament i si s’escolta a tothom i totes les opcions. Crec que esteu fent molt bona feina obrint aquests canals que cap altre partit mai ha obert. Ànims

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment