SAV municipi lliure de caça?

Fa un any, PUSA va presentar una moció per tal que SAV es declarés municipi contrari a la caça. La moció tenia per objecte mostrar el rebuig del consistori a la caça entesa com a activitat lúdic-esportiva. Actualment hi ha un moviment municipal que vol l’ abolició d’ aquesta pràctica a Catalunya, i Vilamajor hi hauria de formar part. Sovint els veïns es queixen del perill que per els vianants, que volen gaudir de la natura i l’ entorn del nostre municipi, tenen les batudes de caça. Espais on les famílies, caminaires, o ciclistes han de compartir amb l’ activitat dels caçadors. Recordem que el límit per exercir aquesta pràctica és de no més de 100 metres dels nuclis residencials. Per tan, és un problema a abordar de manera seriosa. Aquí teniu la petició que varem fer al ple de setembre en aquest sentit.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment