Noves ordenances fiscals 2020.

Dimecres dis 23 va celebrar-se el Ple extraordinari per aprobar ñes ordenances fiscals del proper any i les últimes inversions extraordinàries per a l’ any 2019.

Volem destacar les més rellevants.

  1. Bonificació del 30% de l’ IBI per a famílies nombroses per immobles amb un valor cadastral inferior a 80.000 eur, i del 20% per a immobles d’ un valor superior als 80.000 euros.
  2. Exempció d’ IBI per al CAP de Sant Antoni de Vilamajor.
  3. Bonificació del 25% de l’ IBI durant 2 anys per a la instal·lació d’ energies renovables tèrmiques o solars.
  4. Equiparació de l’ IBI en bens urbans i rústics al 9,89%.
  5. Bonificació del 95% en la quota de l’ impost d’ obres i construccions en cas d’ instal·lacions, obres o construccions que es realitzin a fi d’ incorporar sistemes per a l’ aprofitament tèrmic, elèctric i d’ energia solar.
  6. Unificació de la taxa d’ escombraries a tots els edificis o habitatges unifamiliars, amb un import de 160 eur.

Tanmateix es va acordar fer les següents inverions o ampliacions de altres existents, com la de 12.000 eur per asfaltat d’ Alfou ( amb un total de 49.000 eur ), i l’ arranjamnet de les pistes esportives de les Pungoles ( amb una partida de 25.000 eur ). Aquesta última s’ ha decidit per els greus problemes de l’ arranjament fet al 2019 de la pista de bàsquet/ fútbol sala que al poc temps de ser repadara va presentar problemes de manca de consistència de la base de la pista, saltant la resina i part de la base de formigó )

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment