Modificació d ela taxa d’ escombraries per a Can Vila.

Actualment, el servei de la recollida de les escombraries a Can Vila, independentment de si les cases unifamiliars estan o no al terme municipal de Sant Antoni o Sant Pere de Vilamajor son gestionades per l’ ajuntament de St Pere. Per tant els veïns que viuen a Can Vila però que pertanyen al nostre municipi paguen la mateixa taxa que els veïns de Sant Pere. Aquesta taxa és actualment de 174 eur, i de 188 eur per al proper any, mentre que a la resta de habitatges unifamiliars de SAV, la taxa és de 160 eur. Malgrat haver un conveni subscrit amb St Pere, s’ ha traslladat a l’ajuntament veí, la nostra voluntat d’ unificar la taxa d’ escombraries a tot el municipi de San Antoni, que és de 160 eur per aquest tipus de habitatges. En conseqüència, el nostre ajuntament es farà càrrec de la diferència de preu de les dues taxes i anualment liquidarà la part que Sant Pere ingressi de menys. L’ objectiu de la mesura és no discriminar els veïns de Can Vila en vers la resta del municipi.

Amb aquesta mesura, acordada amb CANVI, donem compliment a una demanda que des de PUSA havíem fet a l’ anterior equip de govern.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment