Modificació límits municipals.

Al Ple de Novembre, PUSA portava una moció per tal de modificar els límits municipals entre Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni, de manera que els carrers i vivendes de les Pungoles i Can Miret dependents de St Pere, passessin a dependre de St Antoni, i al mateix temps, a Can Vila, la zona o sector dins del terme municipal de Sant Antoni passés a St Pere. Una mena de permuta entre municipis. Les avantatges d’ aqueta modificació serien, al nostre entendre, clares: racionalitzar el servei de neteja, permetre que cada policia vigilés la totalitat de les seves urbanitzacions, tracte igual a tots els veïns, projectes d’ urbanització no duplicats, ni normatives urbanístiques diferents depenent que es visqui a un carrer o altre. En resum, millorar l’ atenció i els serveis als ciutadans.

Malgrat la moció finalment no es va votar, si que varem obtenir el compromís per part de l’ equip de govern de començar les gestions per fer-ho possible. Us posem el vídeo que ho recull.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment