No és alarmisme!!!!!!!

Amenaces-a-les-Pungoles-2015

 

Ahir divendres, un veí (No donem dades per exprés desig de la família) va veure com la seva gosseta era atacada i morta per un gos d’ uns veïns que tenen una torre ocupada a les Pungoles. Aquest veí, indignat al veure mortalment ferida la seva gossa va demanar explicacions als autors dels fets, que van reaccionar amenaçant amb un arma de foc al propietari de la gossa.

Els mossos i la policia local van actuar amb diligència i van detenir els agressors. Avui s’ ha celebrat el judici ràpid per faltes d’amenaces. És a dir, res de res. Els condemnats han aportat un arma de joguet que s’ hauria de veure si era la mateixa amb la que van amenaçar els veïns.

No és alarmisme, son fets gravíssims que mereixen una resposta millor que la publicada al web de l’ ajuntament. En la notícia d’aquesta web municipal , es titlla d’ incident i conflicte entre veïns un fet que ni és un incident ni un conflicte entre veïns. Una de les parts si que és un veí que paga la seva hipoteca, l’ IBI, la quota de conservació, el llum i l’ aigua i tots els impostos. Els altres son persones que han ocupat una vivenda i viuen al marge de tota legalitat, i que a sobre amenacen els veïns de les Pungoles.

És intolerable qualificar els fets de incident o conflicte entre veïns. I també ho és posar les dades del carrer dels veïns afectats i el número de la torre en una web pública. PUSA va contactar amb els veïns objecte de les amenaces i ens va demanar mantenir el anonimat, cosa que hem fet. Entenem que l’ Ajuntament hagués pogut preguntar els afectats si els semblava bé el redactat d ela noticia abans de publicar-la.

No és de rebut que es menystingui la gravetat dels fets fent referència a un arma falsa que ignorem si és la mateixa amb la que es van produir els fets. Els mateixos agressors van entregar l’ arma als mossos, i per tant van poder entregar-ne qualsevol diferent, i per descomptat que no fos de foc.

Tampoc ens ha agradat que havent demanat ahir per correu i via whatsapp a l’ Alcaldessa informació dels fets amb tres preguntes concretes, s hagi publicat una informació al web municipal sense haver tingut el detall de fer-nos-la arribar als regidors que la varem demandar.

Francament, molt malament. Poca sensibilitat en vers els afectats i poca comunicació en vers els regidors del PUSA.

Comparteix

3 Responses

  1. Impresentable un cop més la postura de l’Ajuntament encapçalada per la seva Alcaldessa.

    Fer pública l’informació que inclou a la seva noticia al web municipal pot ser un greu problema pels afectats. Ni respecte a la privacitat, ni res.

    Si us plau, Srs de PUSA, treguin la pantalla de la web de l’Ajuntament o esborrin l’adreça dels afectats que apareixen dues vegades (per una dels ocupes).

    Impresentable també quan va MENTIR al ple de l’Ajuntament de setembre a l’informar que NO hi havia hagut robatoris durant els últims mesos a les urbanitzacions, quan hi havia constància, i denúncies a la Policia Local i als Mossos de diversos d’ells, almenys a Les Pungoles i Can Miret .

    • Tota la raó….modificada imatge de la web ajuntament com ha solicitat. Gràcies per l’aportació…!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment