Procés participatiu: del 2 al 15 de novembre. Fem sentir la força de les urbanitzacions,

PUSA proposa a tots els veïns les següents possibles inversions a fer a les nostres urbanitzacions. Si tots votem, de ben segur que les nostres propostes seran les guanyadores i  les inversions per un cop es faran fòra del núcli urbà.

/ Remodelació de la rotonda que hi ha a l’ Avda Cardedeu d’ Alfou. Ajardinar-la, colocar una escultura, o un arbre bonic per exemple.

/ Pavimentació i enrajolat d’ algunes voreres de Can Miret, com per exemple les dels carrers Begues i Cerdanya que estan en mal estat.

/ Delimitar amb pintura els carrils i voreres de la carretera ( Camí reial ) que va d’ Alfou a Sant Antoni.

4t/ Creació d’ un PR ( Petit recorregut )que permetés fer un recorregut que transcorregués pel Núcli urbà, les Pungoles, Can Miret; Can VIla i Alfou. Seria un recorregut circular i per tant podria fer-se tot sencer i/o per trams. Lògicament, el track s’ hauria de poder baixar en format GPS. Aquest recorregut podria acompanyar-se d’ un fulletó que recolliria breument els aspectes històrics o rellevants que s’ estimés oportuns.

5è/ Asfaltat del pàrquing de la Plaça de la Germanor a les Pungoles.

6è/ Retolació dels carrers de Can Vila i Alfou, amb cartells nous.

7ena./ Pista de bicicròs o skating al molí o l’ hera d’ Alfou.

Comparteix

1 Response

  1. A l’Hera d’Alfou una pista de bicicross o una pista d’skating???????? No seria mes normal a la zona verda “polivalent” on hi ha ara el polemic “camp de futbol trenca tormells”???? O a l’improvitzat parking que hi ha adalt??? Heu valorat possar-vos en contacte amb FESTALFOU, que manté estreta relació amb el jovent d’Alfou per saber les seves necessitats???? Fa temps per exemple que demanen una canasta de basket i a part dels dos camps de futbol (el trenca tormells i el del molí, que tampoc atrau a fer esport) i el paddel (privat) no tenen cap altre opció de fer esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment