Recepcionament

Recepcionament. Pungoles.

Com ma pungoles 3ja sabeu, l’ Assemblea de veïns de les Pungoles no es va celebrar aquest mes de setembre. El motiu que se’ns va donar sembla ser que és imputable a l’ ajuntament de Sant Pere. La setmana del 13 d’ octubre hi havia prevista una reunió entre la Junta de les Pungoles i l’ Ajuntament,( dijous dia 13 ) a la qual ( segons moció aprovada al ple de juliol) varem assistir els representants de tots els grups amb representació a l’ ajuntament.

Entenem que la nostra presència a aquestes reunions serà una garantia per als veïns de les Pungoles, ja que podrem traslladar-vos de primera mà els passos a donar en la direcció que tots desitgem.

D’ altra banda, el dijous dia 20 va celebrar-se una reunió entre l’ EUC de les Pungoles i l’ Ajuntament de Sant Pere per tal de tancar els punts de l’ ordre del dia de l’ Assemblea de Propietaris de la urbanització, i reclamar el pagament de la part de la factura de la reparació de l’ enllumenat que va fer-se ja fa uns mesos.

Un cop acordats aquest serrells, es convocarà als veïns per tal que decideixin o no la dissolució de l’ EUC i el pas de tots els serveis als respectius ajuntaments. A dia d’ avui encara no sabem quan i amb quin ordre del dia es farà la reunió, tan bon punt sapiguem la data, us ho farem saber.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment