Concessió del quiosc del parc de Can Sauleda: Pregunta de Jesús Sans.

El nostre regidor, Jesús Sans després d’ estudiar-se el pleg de condicions de la concessió del parc de Can Sauleda arriba a la conclusió que s’ ha aplicat malament la fórmula per concedir els punts. Malgrat el tribunal no va veure l’ errada, el enginyer si que se’n va donar compte i ho va corregir, però ningú va informar als concursants, en aquest cas dues empreses.

Al final, la diferència en els 100 punts totals, va ser de poc més d’ un punt, guanyant el concurs l’ empresa que va oferir un lloguer de 350 eur mensuals a l’ ajuntament, front la que va oferir 420.

No discutim l’ existència de cap mala , però si les bases del concurs que entenem no van tenir en compte el servei al públic i la mateixa finalitat del quiosc. Creiem que les bases han de ser més objectives i clares i que la decisió de donar 8,9 o 12 punts a un ofertant hauria de tenir elements de judici objectius. És un tema complexa, esperem que amb les explicacions d’ en Jesús ho entengueu.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment