Parc de bombers de SAV: moció de suport.

La primera setmana de febrer, PUSA va rebre un correu dels bombers voluntaris de SAV on es posaven de manifest una sèrie de mancances greus del propi parc de bombers, aquest correu va ser enviat amb anterioritat a la resta de partits del consistori i va donar lloc a una xerrada entre tots els partits del consistori per tal de resoldre aquesta situació. De fet, el parc va decidir la setmana anterior tancar el parc, per manca de recursos com a mesura de pressió i amb caràcter temporal.

Manca d’ aigua calenta, de cinturons de seguretat als seients de darrera dels camions, sense aire condicionat a l’ estiu ni equips de respiració autònoma suficients, vehicles vells i mancats de manteniment, o de cursos de formació, entre d’ altres deficiències. S’ arribat a l’ extrem que els mateixos bombers fan aportacions de diners cada mes per a comprar els material imprescindible per poder fer la seva feina.

Bombers SAV

Per aquestes raons tots els partits de l’ajuntament varen decidir aprovar amb caràcter d’ urgència una moció per tal de fer plenament operatiu parc de bombers i dotar-lo dels equips i material necessari per a la prestació del serveis que te encomanats. PUSA va insistir molt en que les mesures fossin concretes i reals, més que polítiques, per això varem proposar un punt nou a la moció inicial : “L’ Ajuntament de SAV es compromet a realitzar un estudi de les mancances actuals del parc de bombers i resoldre-les amb els seus propis recursos, en tant i quan la Generalitat no es faci càrrec de les seves obligacions competencials. Tanmateix, l’ ajuntament proveirà d’ una partida anual a càrrec del seu pressupost municipal per a la compra i manteniment dels equips i instal·lacions del parc, així com per a la millora de las condicions del servei del bombers voluntaris” a la qual cosa la resta de partits van estar-hi plenament d’ acord. Fruit d’ aquest consens va redactar-se la moció que podeu escoltar al vídeo del Ple del 7 de febrer.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment