Mancumunar serveis i despeses.

Divuit ajuntaments del Vallès oriental i el Consell Comarcal han tirat endavant un procés de contractació coordinat del subministrament d’ energia elèctrica que representarà un estalvi global per al conjunt de les 19 administracions de 1,28 milions d’ euros any.
Sobre el cost anual de la despesa que fan en conjunt i que és de 4,3 milions d’ euros ( facturació energia consumida per any) l’ estalvi és del 29%. Entre els ajuntaments que han signat el acord trobem els de Cardedeu, Canovelles, Cànoves, Les Franqueses i Lliçà.
Entenem des de el PUSA que aquesta és la política que s’ ha de seguir per abaratir costos, però entenem que es poden fer més passos endavant mancomunant serveis i instal·lacions com per exemple la biblioteca municipal, els pavellons esportius, etc. Quin sentit te tenir dos biblioteques en dos municipis veïns que es troben a tocar?. No podríem fer equipaments compartits?. No és millor tenir un pabelló esportiu més complert i ampli que permeti als veïns de Sant Antoni i Sant Pere gaudir d’ unes instal·lacions de qualitat més que tenir-ne dos ( un a cada municipi) amb inferiors equipaments?. Hem de tractar de actuar de manra pragmàtica i no pas política.

Notícia del diari El 9 nou del passat dilluns.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment