Eleccions Municipals.

Aquestes eleccions portaran ensurts des de un bon començament, sobre tot en el tema de les llistes. Sant Antoni de Vilamajor ha passat de 5000 habitants, la qual cosa vol dir que en lloc d’ escollir 11 regidors, se’n han de escollir 13, un mínim de 6 d’aquests candidats ha de ser dones, a més cal que la paritat es mantingui en cada un dels trams de 5 candidats, la qual cosa vol dir que de cada cinc candidats 2 han d’ ésser de l’ altre sexe.
Tal com diu ABM, molts partits estan trobant dificultats per completar les llistes. Hem de dir que des de PUSA hem tingut molt bona resposta per part dels veïns i esperem anunciar els nostres tretze candidats abans de fi de mes en un acte organitzat a tal efecte.
Sens dubte, partits com PSC-PM, SI, ERC i AIV tindran seriosos problemes per confeccionar les llistes amb la nova llei de la paritat, desitgem que ho puguin fer per el bé de la democràcia i la llibertat d’ elecció.
Entenem positiva la nova llei, ara sols cal que les dones entenguin que també elles poden fer política i ser escoltades.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment