Rebut escombraries. Demenem el mateix preu que a la resta de SAV.

PUSA entén que el rebut de les escombraries sigui més car a les cases unifamiliars ja que el recorregut del camió i la feina dels operaris és més gran i per tant te un cost addicional. El que no entenem és que aquesta raó vagi per barris. Es a dir, a les urbanitzacions d’ Alfou, Pungoles i Can Miret ( Can Vila ho fa St Pere ) el rebut és més car que a les cases de Can Sauleda, o les del carrer Girona, Lleida o Sta Anna.

No volem pas, que se’ls pugi el rebut a aquest veïns, si no que se’ls baixi a la resta. Perquè en igual condicions no pot haver un tracte discriminatori cap els veïns que viuen a les urbanitzacions.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment