Qui enganya i diu mentides?

En el SAV del mes de febrer ha sortit publicada una notícia relativa al nostre Díptic informatiu que varem repartir durant el mes de desembre. L’ article d’ opinió afirma taxativament que la informació de l’ esmentat díptic es falsa, i naturalment volem aclarir la veracitat o no del contingut del fulletó repartit l’ any passat.(podeu ampliar l’ imatge apretant sobre ella) La millor manera de desmuntar aquestes acusacions és la de fer una ullada al díptic de la polèmica. El teniu en aquest enllaç: Díptic Com podreu observar, enlloc es parla de dades de 2010, si no de les de 2009. La raó no es altre que quan es va fer l’ esborrany del fulletó ( abans de l’ estiu) les dades de 2010 encara no havien estat aprovades i per tant no disposàvem d’ aquestes. De fet en el mateix SAV apareix una notícia referida a l’ aprovació de les comptes de 2009 i que podeu veure a sota. ( SAV de febrer de 2011).
En resum, l’ Ajuntament ha fet un ús d’ una revista d’ informació municipal, que paguem tots els veïns, per tal d’ atacar un Partit polític sense representació municipal al consistori, i que per tant no te cap possibilitat de respondre a les falsedats abocades en l’ esmentat article, que d’ altra banda ni tan sols va signat.
Ens preguntem des de el PUSA
1º És la revista de sant Antoni una revista de propaganda de CiU o és una revista d’ informació municipal?
2º Pot escriure ‘s qualsevol barbaritat atemptant contra l’ honor d’ un grup de veïns sense que l’ article vagi signat? A qui hem de demanar responsabilitats?
3º Ens deixaran manifestar el nostre rebuig a l’ article del mes de febrer en el proper número?. L’ autor de l’ escrit sap perfectament que el proper número del SAV no serà publicat fins després de les eleccions, així que ja comptaven amb que no tindríem l’ oportunitat de defensar-nos.
4º Tanta por fem la gent del PUSA que reiteradament som atacats per CiU des de la revista municipal i en els mitjans de comunicació local ( entrevista a Tella de 27 desembre VoTv)
En fi, saben que la gent de les urbanitzacions pensem tenir una veu forta i independent dins l’ Ajuntament, i faran tot el que puguin per evitar-ho.
Dir que l’ Ajuntament ha invertit prop d’ un milió d’ euros a les urbanitzacions tampoc és exacte, ja que aquestes inversions han estat subvencionades per el Gobern central i la Diputació a través del PUOSC ( Pla Únic d’ Obres i Serveis). Subvencions que han estat de 660.000 euros i 128.000 respectivament, més 15.000 a Can Miret. Un dels grups municipals de l’ acual consistori ens ha asegurat que les obres de La Rectoria s’ han pagat quasi en la seva totalitat amb subvencions externes a l’ ajuntament. Per tant, dir que el gobern de CiU a Sant Antoni ha invertit 1.000.000 d’ euros a les urbanitzacions no és, com a mínim, exacte. En qualsevol cas sempre hem valorat positivament aquestes obres vinguin de qui vinguin, i considerem que després de 12 anys de gobern convergent ja tocava fer quelcom per les urbanitzacions.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

1 Response

  1. Me he confundido en la fecha de la reunión. Creí que era hoy viernes día 25.

    Me pongo a vuestra disposición para lo que necesitéis de mí.

    Vivo todo el año en Sant Juliè d’Alfou y estoy prejubilado por lo que tengo tiempo para dedicarme a PUSA incluso para añadir mi persona a la lista electoral, si fuera necesario y lo creen conveniente.

    Saludos.

    Pedro J. Barreto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment