Nou intent d’ ocipació a Alfou.

El dia 25 d’ agost al voltant de les 14.00h, va saltar l’ alarma de la casa del c/ Magnòlia nº 3. La policia local va rebre l’ avís poc després i van adreçar-se als pocs minuts juntament amb una dotació dels mossos. La policia va entrar a la vivenda i una parella de persones van dir-los que hi vivien des de feia  dies, però no comptaven amb que l’ alarma recull a la central les hores en que aquestes es disparen, de manera que la policia va poder desmontar el feble argument dels ocupes. Finalment, van ser trets de la propietat i un d’ ells va ser detingut. Gràcies a la ràpida actuació de la nostra policia local i dels mossos, la ocupació no es va consumar.

PUSA vol agraïr la tasca que la nostra policia amb coordinació amb els mossos d’ esquadra fan a tot el municipi, malgrat no sempre els efectius i els mitjans son els suficients.

Policia Magnolia

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment