Incendi a Sant Pere: Can Vila / Vallserena

Incendi Can Vila 2El passat 29 d’ agost, al voltant de les 14:00 h, va iniciar-se un incendi a tocar de Can Vila, al bosc que delimita amb la urbanització de Vallserena.

l’ incendi va ser petit, però aparatós, 4,5 ha de bosc i sota bosc cremades. Afortunadament, la ràpida intervenció dels mitjans anti incendis aeris, van permetre amb el recolzament dels equips de terra, controlar-lo i extingir-lo amb un període de temps breu.

Van participar entre 14 i 20 dotacions terrestres de Cardedeu, Sant Antoni, Llinars i Sant Celoni ), policia local de Sant Antoni i ADF i Protecció civil les fotos son d’ ells), així com 2 helicòpters i dos hidroavions.

Tan bon punt en vàrem tenir noticia, varem traslladar-nos al lloc dels fets i vàrem poder parlar amb l’ alcaldessa de Sant Pere i el regidor Jordi Garcia que hi eren presents. Un cop ens van informar, vàrem publicar als grups de whatsapp dels veïns quina era la situació.

Ha estat un ensurt més, que ens referma en que la campanya engegada pel PUSA sobre la neteja de les franges forestals i parcel·les abandonades, és més important que mai. S ha de seguir treballant en aquest direcció per minimitzar riscos en un futur proper.

Donem les gràcies a la feina feta per tots els cossos implicats en l’ extinció de l’ incendi. La rapidesa i bona actuació van ser claus per evitar ensurts més grossos.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment