Ple de Setembre: Aigües de Catalunya.

catalana-d-aiguesTarifes aigua

En el punt de l’ ordre del dia número 2, relatiu al coneixement dels decrets de l’ alcaldia varem preguntar sobre la negociació del nou contracte amb la companyia d’ aigües de Catalunya i la negativa de l’ ajuntament a acceptar un augment de les tarifes als usuaris.

PUSA considera ,al igual que l’ ajuntament, que un augment dels costos d’ explotació del servei. L’ empresa va fixar les tarifes dels abonats segons els seus estudis d’ explotació, aquestes tarifes van ser aprovades per l’ ajuntament, i el que no és de rebut és que la companyia alegui sobre costos per tal d’ augmentar el rebut d el’ aigua.

Aquest mateix problema s’ ha donat en els altres contractes signats amb les EUC de les urbanitzacions, però aquí l’ ajuntament no ha intervingut ien defensa de les urbanitzacions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment