Càmeres de vídeo vigilància. Avancem en el bon camí.

Cotxe policia SAVCàmeres de vídeo vigilància.

Al darrer Ple de juliol, l’ alcaldessa va afirmar que a finals d’ any, el sistema de v´deo vigilància estaria operatiu. A manca de de tres mesos per complir-se l’ any, varem tornar a preguntar pel tema. L’ alcaldessa va manifestar que hi havia alguns problemes amb l’ enviament del senyal mitjançant antenes, i que per tant s’ estaven estudiant fórmules amb la fibra òptica. La voluntat de l’ equip de govern és la de aprovar en el ple de novembre la instal·lació i el projecte de vídeo vigilància. Ens congratulem de la notícia, però vem demanar que avans el projecte estigui tancat, els grups de l’ oposició puguin fer un cop d’ ull per fer-hi aportacions si es creuen adients .

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment