Delictes a les urbanitzacions 2018

Us presentem de manera gràfica, les dades de robatoris que hem patit a les urbanitzacions. Les dades s’ han d’ agafar amb compte ja que, hi ha un total de 9 delictes contra la propietat sense que es determini en quina urbanització s’ han comés. La informació enviada pels Mossos d’ Esquadra sovint no especifica si el delicte ha estat a Can Miret o Pungoles, en el cas de Can Vila i Alfou si que hi fa menció. Es un problema que ja hem detectat des de fa temps i que procurem ressoldre. A la propera Junta de Seguretat, ho plantejarem directament davant els Mossos. Per una simple qüestió de bona praxi policial, és esencial saber on s’ han produït els fets delictius, ja que si no, resulta impossible reforçar la presència policial allà on més falta fa.

Els delictes recullen tant els robatoris consumats com els frustrats, i no inclouen les dades de desembre de 2018.

Totes les dades son oficials, de Mossos i Policia Local. Per tant son estadístiques basades en denúncies.  D’ entreda Can Vila ( la part  de SAV ) i Alfou tenen un index més gran en el nombre de delictes, i sens dubte, els mesos d’ octubre i novembre han estat força dolents en relació als trimestres anteriors.

Dit això, des de PUSA volem fer entendre als veïns que malgrat tots els nostres esforços ( més vigilància policial, més càmeres, vigilància privada amb alarmes a les cases o privada ), els delictes contra la propietat son impossibles d’ evitar. Properament, farem una comparativa dels delictes dels anys 2011 a 2015 en relació als del 2018, de manera que podrem valorar l’ impacte del sistema de video vigilància que estem tractant d’ implantar a totes les urbanitzacions, així com l’ augment d’ efectius a la policia local. Creiem que la línea ha de ser aquesta, amb una clara finalitat dissuasoria.

Gràfics delictes 2018

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment