Conveni de prestació de serveis públics entre SAV i SPV.

Al darrer ple de novembre, a més d’ aprovar-se els pressupostos per l’ any 2018, va aprovar-se també el conveni entre els ajuntaments de St Pere i St Antoni per la prestació dels serveis a les urbanitzacions que comparteixen els dos municipis.

Can Miret i les Pungoles seran gestionades en molts serveis per l’ ajuntament de St Antoni ( clavegueram, residuus urbans, o servei d’ aigua ). En el cas de la recollida de residus, la taxa a aquestes urbanitzacions serà la mateixa que tenen les parcel·les ubicades a Sant Antoni, així com el model de recollida, que actualment és el porta a porta. En el cas de can Vila. la gestió i les taxes les determinarà l’ ajuntament de Sant Pere, ja que la major part de la urbanitzqació està radicada al terme municipal de Sant Pere.
No obstant, PUSA va manifestar que en el cas de Can Vila, hi ha una clara discriminació cap els veïns de Can VIla, ja que no sols pagaran una quantia de 175 eur anuals ( en front dels 150 de la resta d’ urbanitzacions de Sant Antoni ), si no que el servei prestat a aquesta urbanització serà el de contenidors i no el de porta a porta. Per tant, pagaran més per un servei pitjor. Des de l’ alcaldia de Sant Antoni s’ ha argumentat que el servei porta a porta no és millor que el sistema de contenidors, si no que únicament és diferent, la qual cosa no deixa de ser un tant surrealista.

PUSA va demanar que l’ ajuntament de Sant Antoni donés un tracte igual als veïns de Can Vila que viuen al nostre municipi, i que donar un pitjor servei i més car, és una clara discriminació d’ aquells veïns.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment