Can Vila, la gran oblidada als pressupostos dels 2019

pressupost 2019

Malgrat el títol pugui donar a entendre que Can Vila aquest any vinent, ha estat maltractada en l’ elaboració dels pressupostos 2019, el cert és que des del 2014  en el que gràcies a la nostra insistència ( moció de maig de 2011 ), es va invertir en l’ ampliació del camí de La Farinera,  l’ ajuntament de SAV, no ha invertit ni un euro en la part de Can Vila que està en el nostre terme municipal. Com a partit que representa els veïns que vivim a les urbanitzacions, i dins dels pressupostos participatius que es faran a finals d’ any o començament del proper, presentarem propostes d’ inverssions per a Can Vila, per tal que els veíns de Can Vila les puguin votar i fer-les efectives i pal·liar en part, aquesta manca d’ inversions.  Això cal afegir el tema de la recollida selectiva que varem treure al ple de novembre i que també és clarament discriminatori.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment