Estat de les parcel·les a les urbanitzacions.

Des de el mes de juliol, quan PUSA va fer-se càrrec de les regidories de Urbanitzacions i Medi Ambient varem iniciar un programa de neteja de parcel·les a totes les urbanitzacions. De fet més de 27 expedients van obrir-se per aquest tema, tant a particulars com a parcel·les en mans de bancs o immobiliàries. El resultat ha estat força satisfactori, amb 25 parcel·les netejades, dos casos en que no s’ ha pogut fer el requeriment al propietari, i altres tres les ha fet l’ ajuntament per execució subsidiària.

De cara a l’ estiu, els requeriments s’ haurien de començar abans, per tal de tenir totes les parcel·les en bon estat de conservació de cara a la campanya d’ incendis.

Una de les parcel·les que feia molt de temps que tenia una tanca vegetal en molt mal estat, s’ ha fet recentment, i ara permet l’ ús de la vorera per a vianants.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment