Asemblea de Veïns de les Pungoles: Setembre de 2018

Assemblea Veïns Pungoles 2018

Finalment, l’ EUC , que va convertir-se en Junta Liquidadora, ha tancat tots els contractes i liquidat els deutes i per tant deixarà d’ existir. Ha passat més d’ any i mig, on les despeses de personal i de l’ oficina s’ han mantingut sense quasi funcions. S’ han venut les parcel·les per 150.000 eur i s’ ha liquidat el contracte amb Aigües de Catalunya amb un cost de 10.000 eur.

Ara caldrà saber que ha quedat del cabal de la venda de les parcel·les tretes les despeses mencionades.

Entenem que a partir d’ ara l’ ajuntament hauria d’ informar els veïns sobre quins passos es donaran a partir del dia 15 de setembre. Hi haurà recepció amb l’ execució del projecte de la diputació? O bé per contra l’ ajuntament seguirà mantenint la urbanització sense iniciar les obres?

Ja veurem.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment