Forts rujats i ventades a Vilamajor.

La matinada del 14 al 15 d’ octubre, Catalunya ha patit un episodi de fortes pluges i ventades al que no ha estat aliè el nostre municipi. Algunes branques d’ arbres de les pungoles s’han esquinçat i caigut sobre els cables de la llum i el telèfon, i dos pins de gran tamany han caigut en una mateixa parcel·la entre els carrers Noucreus i Pirineus. Les rieres del municipi baixaven força plenes, com per exemple la lel vídeo a l’ alçada de Can Record o la de Llinars. A part, les Pungoles ha patit talls de llumque van estar subsanats la matinada del 15 d’ octubre.

Al web de l’ ajuntament no s’ ha publicat cap avís, ni s’ ha fet referència a cap incident o actuació en ralació a la tempesta, malgrat s’ han registrat pluges de fins a 130 litres per metre quadrat.

Arbres caiguts a Can Miret

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment