Nous locals pels grups municipals.

Dilluns dia 16 se’ns va fer entrega d’ un despatx municipal a l’ antiga comissaria de policia, aquest local consta d’ una taula amb quatre cadires i un armariet. Hi ha previst posar una impressora comuna per a tots els despatxos i senyal de wiffi. Durant aquest propers dies, el condicionarem i tractarem de donar un toc més personal. L’ objectiu d’ aquest locals és el de poder reunir-nos en un entorn més oficial amb els veïns o amb els mateixos regidors del nostre partit. Ven aviat, traslladarem els nostres arxius i col·locarem un ordinador. Esperem que a partir d’ ara, els veïns que ho vulgueu, pugueu contactar i reunir-vos amb el PUSA en un lloc més adient que la cafeteria del bar de torn.

20180412_200728

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment