Comptadors digitals.

Comptadors digitals.

comptadors-digitalsLa Sra E.F.P com a representant de la Plataforma Stop Comptadors va demanar a l’ ajuntament que s’ adhereixi al rebuig de la instal·lació d’ aquest comptadors digitals. PUSA va preguntar quina era la posició al respecte de l’ ajuntament, que ens va contestar que ara per ara no ho ha decidit. Seguirem atents aquest tema ja que considerem que el nou sistema tarifari és clarament negatiu pels usuaris de Vilamajor.

Els nous comptadors permeten a les companyies saber en tot moment els consums dels usuaris i per tant fixar els preus segons les hores de consum. A més, aquest comptadors faran que les companyies elèctriques s’ estalviin els operaris encarregats de fer les lectures.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment