La queixa pel trànsit del C/Pau Casals arriba als diaris.

Fa ja més d’ un any, un grup de veïns va assistir al Ple Municipal per queixar-se del canvi de sentit del C/ Pau Casals. Els veïns argumentaven que això havia implicat un augment molt sensible del trànsit rodat i que el carrer que fins aleshores era un carrer tranquil s’ havia convertit en una mena de ronda de circumval·lació.

Van demanar-se els informes tècnics i de la policia local, però no s’ havien fet. Els veïns cansats de la inacció de la regidoria d’ urbanisme sembla que han anat més enllà i ja pensen en fer aturades al carrer per impedir el trànsit.

La resposta del regidor d’ urbanisme, Jesús Lera ha estat que això va ser una decisió de l’ equip de govern anterior, però no sembla tenir en compte que ell en formava part. A vegades, tirar pilotes fora i utilitzar fórmules polítiques en les respostes, no és la millor manera de respondre a les problemàtiques veïnals.

Certament, des de ERC s’ ha encetat una nova manera de fer política més dialogant, amb contactes permanents amb els regidors del nostre partit, cosa que valorem molt positivament, però això no treu que quan les coses es fan mal fetes, les denunciem. Esperem que els companys regidors amb responsabilitats de govern posin fil a l’ agulla en aquest tema i no es treguin les puces.

carrer-pau-casals

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment