Preguntem sobre l’ AAVV i Recepció de les Pungoles.

Fa temps que estem darrera el tema d ela futura recepció de les Pungoles, i les notícies del projecte de la Diputació fet per encàrrec de l’ ajuntament de Sant Pere, ens han alarmat. Inicialment quan varem rebre la informació, pensarem que el import d’ 1,7 milions d’ euros era el cost total de la remodelació de la urbanització, però més tard, amb converses amb el regidor de urbanisme de Sant Pere ( Joan Bruguera ), varem entendre que l’ import era únicament de la part de la urbanització que està en el terme municipal del municipi veí. Si a Sant pere hi han 96 parcel·les i a sant Antoni 227, el cost del projecte que també s’ estava fent a Sant Antoni podria costar uns 4 milions d’ euros. Això implica que aproximadament, cada veí, hauria de pagar uns 17.500 eur. ( Projecte fet per l’ empresa Piñol San Jaume S.L ) Naturalment, això no és el que s’ havia parlat, i per tant varem demanar quina era la postura del nostre ajuntament, un cop ells també tinguessin el seu projecte. Des de PUSA, considerem que la decissió de dissoldre l’ EUC ha de fer-se explicant a tots els veïns en quina situació quedarà la urbanització, si les obres es faran, quan i a quin cost, si els respectius ajuntaments aportaran una part del cost total en atenció al que en aquest 45 anys de vida de les Pungoles, han recaptat en impostos com l’ IBI i el IVTM ( més de 200.000 eur anuals ). Aqui teniu la resposta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment