Convocat el Ple de Novembre de 2016.

ple-nov-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’ entrada ens ha sobtat que no hi hagi cap punt a l’ ordre del dia sobre les càmeres de vídeo vigilància. Se’ns va dir que la voluntat de l’ alcaldessa era instal·lar-les abans de finals d’ any. Com que el projecte ha d’ ésser aprovat en seu plenària, això vol dir que ja no podrà fer-se fins d’ aquí dos mesos, es a dir l’ any vinent. És un tema que ja va demanar-se fa un any, concretament al Ple extraordinari , de desembre de 2015, que PUSA va convocar. Per tant hi ha hagut temps de sobra per fer la feina. No és de rebut tanta parsimònia i lentitud quan els veïns de les urbanitzacions seguim patint dia si i dia també robatoris i ocupacions, sense que a la nostra alcaldessa li preocupi gaire.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment