Càmeres de vídeo vigilància a les urbanitzacions.

Després d’ insistir durant 4 anys en el tema de la manca de seguretat a les urbanitzacions, i de portar al Ple Extraordinari de Desembre del 2015 un conjunt de mesures per millorar-la, entre les quals hi havia la instal·lació de càmeres de segurtetat i lectores de matrícules, el resultat final  ha estat la col·locació de 2 càmeres a les urbanitzacions i una al poble. El pressupost del projecte és de 18.000 eur, que en el cas de les dos càmeres ubicades a les Pungoles i Alfou, suposa una inversió de 12.000 eur.

Això equival a la despesa feta en el entapissat de les butaques de la Sala ( teatre de SAV , 12.000 eur), o dels reductors de vel·locitat a l’ entrada del poble (13.540 eur ), o el canvi de les finestres del pavelló d’ esports ( 20.000 eur ). La inverssió en la remodelació del parc de Can Sauleda, per posar un exemple va pujar 130.000 eur, i el carril bici a l’ escola 9.000 eur.

Sembla clar el grau de preocupació que aquest tema aixeca en l’ equip de govern.

És com si en un tancat de vaques amb 4 portes, s’ hagués invertit en posar una porta deixant les altres 3 entrades obertes. En resum, una mesura d’ aparador que difícilment resoldrà res.

Quan varem parlar d’ aquest tema amb l’ alcaldessa se’ns va dir que el projecte de vigilància consistiria en posar càmeres a tot el perímetre de les urbanitzacions, de totes les urbanitzacions, i per tant que tots els accessos rodats estarien vigilats. No ha estat així, i ens sentim estafats.

Cert és que l’ alcaldessa parla d’ una primera pedra, però aquesta pedra és ben petita, 6.000 eur de despesa per Alfou i 6.000 més per les Pungoles, després de 4 anys de lluita i queixes veïnals. Can Miret i Can Vila no deuen tenir cap problema de seguretat perquè en el seu cas, ni s’ ha contemplat possar-ne.

Esperem que els lladres, siguin respectuosos amb la seguretat, i cada cop que entrin a robar ho facin per la rotonda del gimnàs de Llinars quan visitin el Fou i per la carretera de Cànoves quan vsitin les Pungoles, lloc on estaran ubicades les càmeres.

Us posem el vídeo per què jutgeu vosaltres mateixos.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment