Restaurant de les Pungoles: molta mala fe.

A preguntes del Quim Verges de Canvi sobre si ja s’ havia tancat el restaurant La Terrassa de les Pungoles, l’ Alcaldessa va deixar clara la mala fe de’n Tito Bosch, propietari de la concessió per a l’ explotació del restaurant. Pel que sembla, la Fani,  tenia un contracte privat amb Magatzems del Ví ( empressa del Sr Bosch que gestiona el restaurant )  a canvi de 40.000 eur en concepte de adquisició del contingut del restaurant, podria explotar-lo en lloc de l’ empressa concessionaria. Com que les concessions no poden subbrogar-se ni cedir-se, el preu inflat dels elements d’ utillatge del restaurant amagen quelcom més.

El cert és que l’ empressa Magatzems del Ví, malgrat els requeriments reiterats de l’ ajuntament, mai va tenir la voluntat de complir amb les condicions legals exigides per poder seguir funcionant, i per això va ser tancat. Tampoc tenim clar si els 40.000 eur van fer-se efectius o s’ havien de pagar a terminis i si efectivament aquest es van complir. En qualsevol un mal exemple a seguir.

Us posem un video de les paraules de l’ alcaldessa que son prou clares.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment