Transport públic a les urbanitzacions.

Des de el 2011, les urbanitzacions han anat perdent horaris de aturades a les parades del bus públic, de manera que el que tenim actualment no compleix cap mena de funció per als usuaris. Horaris com el d’ Alfou amb una hora de recollida de viatgers  ales 11:20 i de tornada a les 14:20 no tenen gaire sentit. El mateix passa a la resta d’ urbanitzacions. Des de l’ Ajuntament s’ ha prioritzat el servei de llançadera des de el poble a l’ estació de Llinars, deixant el servei a les urbanitzacions com quelcom residual.

Potser va sent hora de buscar altres mitjans de transport més eficient i econòmics. Per exemple un servei a demanda de taxi o microbus per a persones amb dificultats de mobilitat, per exemple gent sense carnet de conduir o gent impelida per causes físiques. Un servei subvencionat des de l’ ajuntament que realment sigui eficient i raonable.

Sagales 2018

Comparteix

2 Responses

  1. A Can Vila, la parada del bus esta situada en el terme de Sant Pere, el que compirta canviar de zona i, evidentment, pagar mes.
    A escassos 50 mts ede la parada comença el terme municipal de Sant Amtoni. Traslladar la parada 50 mts seria la solució, una reclamació que portem anys exigint però que no atenen.

    • De fet ja ho hem dit en varies ocasions, inclús en un dels plens va vindre un veí per reclamar el canvi de lloc. Seguirem insistint, malgrat la parada estigui a SPV, com be dius és absurd que per 50 m es pagui una zona més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment