Intervenció del PUSA Ple Municipal del 21 de desembre 2023: 10% IBI + Rebaixa de sous dels regidors del gobern.

El passat ple del 21 de desembre PUSA ja va defensar la proposta de reducció de l’ IBI fins el 10% i va proposar que la diferència amb el 15% proposat per l’ alcaldia anés a càrrec dels sous dels regidors del govern. Els tres regidors de PUSA, actualment al govern enteníem que la retallada dels nostres sous fins un 50%, respecte de la pujada del mes de juliol, garantiria un estalvi important a l’ ajuntament que evitaria la retallada en les inversions i els serveis municipals.

Malgrat el Ple no es va poder emetre en directe per problemes tècnics, si que es va enregistrar amb el mobil. Aquí el teniu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment