Anulació dels actes de dissabte de les FM de les Pungoles.

Ma PungolesCom tots sabeu, així estava anunciat al programa de les FM de les Pungoles, el dissabte dia 21 de juliol un dels actes programats era un sopar amb orquestra al porxo del restaurant de les Pungoles. No estem parlant de res nou, ja va sent tradicional que el dissabte es faci aquest sopar, tal com s’ ha fet els darrers anys. Per tal d’ organitzar-ho de manera funcional. L’AAVV va demanar per instància el 3 de juliol una serie de serveis imprescindibles per organitzar el sopar i ball. Taules i cadires, accés al restaurant per fer us de les neveres, lavabos i presa de llum per il·luminar l’ exterior, i servei de bar.

FM1 Pungoles 2018

A les converses prèvies entre Diver Sport i l’ AAVV semblava que no hi hauria cap mena de problema. Un acord beneficiós per ambdues parts, l’ AAVV podria fer la festa a les instal·lacions que l’ empressa tenia com a concessionària a canvi de portar la barra de bar, i l’ AAVV podria fer el càtering del sopar amb música del grup D QüestionNo obstant, a poc més d’ una setmana de la data assenyalada, l’ empressa es nega a vendre els tickets del sopar i posteriorment a cedir el local, al·legant que havien de demanar-ho a l’ ajuntament, i a l’ hora aquest informa que ha de ser l’ AAVV qui es posi d’ acord amb Diver Sport.¿ Donde está la bolita?

Mentre, des de l’ AAVV s’ espera sense gaire sort una resposta a la instància presentada i al correu elèctronic de data 3 i 5 de juliol respectivament, on es demanava el material per organitzar-ho tot degudament. Finalment, al no haver resposta oficial de l’ ajuntament, la Pta de l’ AAVV, Mar Rabassa, es posa en contacte amb l’ alcaldessa per demanar una solució immediata al problema creat. La resposta un nyap fruit de la improvisació més absoluta. L’ ajuntament cediria únicament el porxo, sense l’ espai del restaurant que romandria tancat. No hi hauria servei de bar, ni accés als lavabos, tampoc ús de les neveres , ni a la pressa de llum interior. L’ ajuntament portaria un generador el mateix que es va portar a la reunió que l’ AAVV va fer a l’ hivern passat al restaurant i que es va haver d’ apagar per nivell de soroll que generava i que feia impossible escoltar ni parlar als veïns.) i unes neveres. La policia hauria d’ obrir i tancar la reixa d’ accés i pel servei de lavabo, s’ obririen els vestidors que actualment no reuneixen unes mínimes condicions d’ higiene. Els veïns s’ ho haurien de manegar tot solets, i tots aquest canvis sobtats, a menys de una setmana de la Festa Major.

Finalment, davant la situació, la Junta de l’ AAVV va decidir, a contra cor, suspendre els actes de la nit de dissabte.

Des de PUSA ens fem les següents preguntes:

1era. Sabent l’ Ajuntament, que cada any es celebra a l’ espai del restaurant un seguit d’ actes programats de la FM de les Pungoles, perquè quan va cedir l’ explotació del servei a Diver Sport no va incloure cap clàusula al contracte amb l’ obligació de cedir l’ espai i gestionar la zona de bar?

2na. Que hagués costat res convocar a una reunió a l’ AAVV per tal d’ escoltar les seves demandes organitzatives prèviament a la signatura del contracte?

3era. Com és possible que malgrat l’ AAVV s’ hagi dirigit per escrit amb instància oficial) a l’ ajuntament, aquest no hagi respòs de la mateixa manera?

En resum, tot un despropòsit més, i ja en van uns quants, ja que no és el primer acte que no s’ ha pogut fer per manca de previsió de l¡ equip de govern.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment