Presentació Candidats del PUSA a AMB.

L’ edició de l’ Actualitat del Baix Montseny va recollir el passat divendres la noticia de l’ acte que PUSA va organitzar per a presentar els Candidats a les properes eleccions municipals de Sant Antoni.
La notícia inclou un breu resum de l’ acte amb les principals declaracions que vàrem fer sobre els objectius del partit, els candidats i la nostra visió de com ha de ser les futures relacions entre l’ Ajuntament i les urbanitzacions. Destaca el diari el fet que la candidatura estigui integrada en tots els seus llocs, incloent els candidats suplents, per persones que viuen a les urbanitzacions de Sant Antoni, així com el fet que estigui integrada per un 50% de ambdós sexes, complint amb escreix la llei de la paritat de sexes. També es fa reso del fet que una bona part dels integrants de la candidatura estan compresos en un tram d’ edat que va dels 35 als 45 anys, una edat de maduresa personal i professional ja consolidada. També menciona el fet que gent més veterana s’ha integrat al projecte aportant la seva experiència en el coneixement de les urbanitzacions des de dins.
Volem donar les gràcies a tots els assistents, als candidats que han volgut donar el pas d’ incorporar-se al nostre projecte i al nostre secretari que va actuar de ciceron presentant l’ acte. També volem fer menció a l’ assistència del Sr.Navarro a l’ acte com a representant del PSC.
Gràcies a tots per la feina feta. Ara ens queda treballar per fer una campanya plena de propostes i directa per tal de difondre el nostre programa.
Salutacions i endavant!!!!!!

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment