Retirada de cartells Acte del dia 23 de març.

Dilluns dia 20 , la gent del PUSA vàrem penjar prop de 20 cartells anunciant l’ acte de presentació de la nostra candidatura. Hem de dir que vàrem demanar permís a la Junta d’ Alfou per tal de poder col·locar els cartells, cosa que ningú sembla fer, malgrat ser una urbanització privada.
Avui dia 24, i un cop celebrat l’ acte de Proclamació de candidats hem retirat tots els cartells que varem penjar. Voler representar les urbanitzacions de manera responsable i seriosa es fa també amb petits actes que poden passar desapercebuts, però que son importants, com deixar els carrers i el mobiliari urbà nets de anuncis i papers. Esperem que aquest iniciativa serveixi d’ exemple a altres partits que també ja han penjat la seva propaganda per les nostres urbanitzacions. També es fa poble amb petits actes.
Si veieu algun cartell nostre ens ho feu saber i el retirarem, potser que se’n hagi escapat algun. Gràcies.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment