NO al nou pavelló, si a més inversions a les urbanitzacions.

El nou pavelló d’ esports dotat amb un pressupost de més de 4.000.000 d’ euros no és una inversió prioritària, i més quan ales urbanitzacions tenim dèficits de serveis importants des de fa més de 40 anys. Amb els darrers fets ocorreguts aquesta setmana, estem convençuts que el projecte no serà aprovat i per tant l’ ajuntament disposarà de més d’ un milió d’ euros, més 500.000 euros de subvenció de la Diputació per invertir en altres projectes més urgents i necessaris. PUSA vol que aquest diners s’ inverteixin en la millora dels serveis de les urbanitzacions: xarxa d’ aigua, clavegueram, enllumenat públic, parcs, voreres i asfaltat i transport. Per aquesta raó hem presentat una moció alternativa a la del nou pavelló.
Tanmateix, PUSA no està en contra de la millora dels equipaments esportius de SAV, i estem per a la pràctica de l’ esport a Vilamajor en instal·lacions adequades per als nens i joves, per això proposem encarregar un projecte d’ adequació i condicionament integral de l’ antic pavelló Joan Sapé. En aquest sentit, presentem una segona moció que resolgui els problemes d’ aquest equipament avui obsolet.Mocio inverssions urb 2019

Mocio remodelació pavelló

Comparteix

1 Response

  1. Doncs no estic d’acord
    Perquè s’ha de destinar diners de tots en arranjar una urbanització que no està recepcionada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment