23 de Desembre: diari el 9 nou.

El repartiment dels Díptics per les urbanitzacions ha estat també notícia al diari El 9 nou el passat dia 23 d’ aquest mes. El diari es fa ressò de la bustiada feta i del contingut del díptic. També explica que el fulletó no deixa d’ ésser una primera presa de contacte amb els nostres veïns, però que en qualsevol cas, s’ ha d’ entendre que el nostre programa electoral tractarà aspectes més concrets i amb més profunditat. Recull també la notícia les declaracions del Sr. Tella al programa d’ actualitat de Vallès Oriental Tv, en les que feia referència al nostre partit.
Volem manifestar que després d’ haver escoltat l’ entrevista, hi ha molts punts de discrepància amb les afirmacions de l’ alcalde, i pensem que no tot es pot reduir a una qüestió de manca de solidaritat per part dels veïns de les urbanitzacions.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment