Una nova agent de policia i dos policies titulats s’ incorporen a SAV.

Nous agents policia local Cotxe policia SAVAmb data 1 de juliol, s’ incorporarà per primera vegada una dona a la plantilla de la nostra policia local, Lorena.P, trevallarà dins el programa de la Diputació com policia eventual durant els propers 6 mesos. Es tracta d’ una demanda ja antiga del nostre partit que varem demanar de manera reiterada des de l’ any 2011. Celebrem aquesta incorporació que permetrà ampliar el nombre d’ actuacions quan hi hagi implicades persones del sexe femení.

Tanmateix els dos agents de la policia que estaven a l’ escola de Mollet, han acabat els seus estudis formatius i ja tenen la condició d’ agents. Caldrà modificar les condicions de treball dels agents per tal d’ evitar que un cop el nostre municipi hagi pagat la formació dels dos nous funcionaris, acabin marxant a altres municipis on les condicions laborals son sensiblement millors.

Quan PUSA va incorporar-se a l’ ajuntament al 2011, varem impulsar l’ objectiu de millorar la ràtio d’agents per cada mil habitatns . Sempre sens va dir que els 8 agents eren el màxim que la llei permetia pel tamany del nostre municipi, ara ja en tenim 12, per tant hem augmentat els efectius en un 50%. Per últim, s’ ha adquirit un nou vehícle policial que sens dubte feia falta, ja que el parc de cotxes està força antic.

Si això , sumem l’ acord i compromís de posar càmeres de vídeo vigilància a totes les urbanitzacions, podem concloure que la feina que hem fet durant aquests darrers 5 anys ha donat els seus fruits.

Gràcies a tots.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment