El Periòdico treu el tema del circuit de karts de Llinars.

El dissabte dia 26 de febrer, El Periòdico es va fer ressò de la notícia per la qual, el portaveu de CiU al Parlament de Catalunya mostrava el rebuig del seu grup parlamentari a concedir els ajuts i subvencions per tal de tirar endavant el projecte de Circuit Internacional de Karts de Llinars, un circuit amb 140.000 m quadrats i amb un fort impacte ambiental.
Destaca la notícia els estudis de sonometria ( medeixen el soroll )fets per l’ ajuntament de Cardedeu i el fet que un estudi revela que el projectat circuit no donarà feina més que a 5 persones, la qual cosa és ridícula tenint en compte el volum de diners invertits. Parlem de quasi 6 milions d’ euros dels quals la meitat eren públics.
De fet el projecte s’ ha aturat gràcies a la pressió de la Plataforma Stop Karting i per els recursos contenciosos administratius interposats per l’ Ajuntament de Cardedeu. Per desgràcia l’ Ajuntament de Sant Antoni poc o res a fet per els veïns d’ Alfou en aquest tema.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment