No mentim al poble i entumem els errors.

En el comunicat del PDCat sobre el pavelló d’ esports, s’ ha dit que l’ oposició no va dir res en contra del projecte ni al rebre la convocatòria ni a la Comissió Informativa prèvia al ple de dijous. Intentar transferir la responsabilitat als partits de l’ oposició que sempre s’ han manifestat en contra del projecte, pensant que la gent s’ ho creurà, és francament lamentable. El nostre portaveu, a la comissió informativa va manifestar el rebuig al projecte de manera clara. Però com que les comissions informatives no es graven, pensen que la mentida no podrà ser rebatuda. En quan a la convocatòria del Ple, es tracta d’ un simple correu electrònic amb els punts de l’ ordre del dia i la documentació relativa a cada un d’ ells. L’ únic que es fa quan es rep, és indicar que l’ has rebuda, però res més.

Afortunadament, en el Ple de juliol, on es va parlar per última vegada del projecte de nou pavelló, si que es va parlar del tema, i així es va gravar. En aquella ocasió, l’ alcaldessa va manifestar que el projecte era un projecte compartit per tot l’ equip de govern i que no hi havia dubtes al respecte entre els socis de govern. Algú ens haurà d’ explicar aquestes disfuncions entre les paraules i els fets.

Us posem dos vídeos molt breus on PUSA manifesta públicament el rebuig frontal al projecte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment