Un record a la història de Can Miret.

En José Luis Tejero ( president de l’ AAVV de Can Miret ) va publicar al facebook i al grup de whats app de l’ AAVV unes fotos sobre un article que parlava de la recepció de la urbanització i un acte d’ homenatge fet al 2003 als antics membres de la Junta. Persones que com el Sr.Masip, Audouard, Torrens,  Saloni, o la Sra Angeli Wijntje van posar el seu esforç i temps per fer que Can Miret seguís tenint uns serveis de primera qualitat, malgrat no estar recepcionada per l’ ajuntament.

Molts veïns van fer comentaris elogiosos d’ aquelles persones i es va iniciar una recollida de fotos nostàlgiques d’ aquells anys.

La urbanització data de 1983, any d ela formació de la primera junta de conservació. El primer pressupost va ser de 574.000 pts, i a l’ últim exercici de 32.000.000 de pts. Al 2003 la junta va ser dissolta i la gestió de totes les competències van passar a l’ ajuntament.

La feina d’ aquella gent, no pot quedar en l’ oblit, com tampoc el ideal que varen tenir de fer de Can Miret una urbanització amb tots els drets, amb uns serveis de qualitat i amb unes inversions justes, ajustades a l’ esforç fiscal dels seus veïns.

Can Miret revista 0Can Miret revista 1Can Miret revista 3

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment