Oficina municipal a Alfou a partir de setembre.

cartell masPer fi l’ ajuntament ha decidit complir amb una vella demanda del nostre partit i que tenia per objecte descentralitzar els serveis municipals cap a les urbanitzacions. Queda molt per fer, però és un primer pas que segons ens han informat, ha partit d’ ERC i que ens reunions que hem vingut mantenint amb ells, havíem demanat reiteradament.

També seguirem lluitant per tal que com ens van prometre l’ any passat, es instalin meses a  les urbanitzacions per les eleccions, que es facin alguns plens municipals  i que els actes de la festa major de SAV es descentralitzin també cap a les urbanitzacions. De totes aquestes propostes en parlem continuament amb els partits de govern, i uns més que altres estan començant a entendre que cal donar  protagonisme a les urbanitzacions. El fet que s’ obri una oficina a Alfou els dissabtes és un clar exemple que anem en la bona direcció.

La nova oficina d’ atenció municipal romandrà oberta els dissabtes de 9:00 a 14:00h a La rectoria de Sant Julià d’ Alfou. A partir de l’ 1 de setembre estarà ja oberta i fins desembre hi ha la garantia de oferir els serveis municipals. Després és valorarà si l’ experiència ha estat o no positiva i es decidirà si continua o no, però això ja dependrà dels propis veïns.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment