Accident greu a les Pungoles.

El dia 21 de febrer a la cruilla entre C/ Aneto amb Pirineus va produir-se un accident de trànsit arrel que una furgoneta sembla ser va saltar-se el stop i va embestir un turisme. La furgoneta va xocar amb el mur d’ una casa ( podeu veure la foto ) i el va enderrocar. La dona del turisme va resultar ferida i va haver de ser traslladada al l’ hospital de Granollers.

Pel que sembla els miralls que hi ha a la cantonada dels carrers esmentats, estaven trencats. Però en qualsevol cas, sempre s’ ha d’ exigir als conductors que circulen per els carrers de les urbanitzacions, una vel-locitat moderada i la màxima precaució.

Accident Pungoles 2017

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment