Nou intent d’ ocupació a Alfou.

El passat diumenge dia 10 d’ octubre, al voltant de les 23:00h saltava l’ alarma de la casa que hi ha al c/ Magnòlia 5, pocs minuts després forts sorolls es van començar a sentir-se des de les cases del voltant. A les 23:30 la policia local arribava alertats per la central d’ alarmes dels mossos. Poc després feien acte de presència un cotxe dels mossos, amb la qual cosa 4 agents comptant amb els dos efectius de la policia local, van entrar a la vivenda i després d’ una tensa conversa van poder fer fora els dos ocupes. Dins de la casa es van trobar les eines fetes servir per forçar les portes d’ accés. Des de PUSA volem agrair a la policia local i als mossos d’ esquadra la actuació ferma i decisiva per evitar una nova ocupació. No va haver-hi denuncia ja que la propietat és d’ un banc del que es desconeixen les dades. Cal actuar d’ una vegada amb contundència contra la deixadesa dels bancs que no actuen amb la suficient diligència per impedir les ocupacions de les seves propietats.

Ocupación Magnolia 2017

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment